Cliënt worden?

Zo wordt u cliënt bij Wilgenhaege:


persoonlijke_gesprekken
1. Persoonlijk kennismaken

U zoekt beleggingen die aansluiten bij uw doelstelling en financiële situatie. In persoonlijke gesprekken stemmen wij dit graag met u af en vertellen wij u waar wij meerwaarde kunnen leveren.


2. Bepalen van uw rendements-risicoprofiel

Beleggingen moeten bij u passen. Uw rendementsverwachtingen moet aansluiten bij uw risicobereidheid. Samen met u analyseren wij dit grondig, zodat u uiteindelijk een goed gespreide beleggingsportefeuille heeft die helemaal bij u past. Maatwerk dus!

risico-beleggingsprofiel

bankrekening
3. Openen rekening bij de depotbank

Wij openen voor u een rekening bij één van onze depotbanken. Hierdoor is het beheer van uw vermogen en de bewaring van uw vermogen gescheiden. Wilgenhaege neemt het beheer voor haar rekening en de depotbank bewaart de gelden en effecten voor u op uw eigen beleggingsrekening. Aan uw beleggingsrekening is uw eigen bankrekening gekoppeld van waaruit vrije liquide middelen gestort en onttrokken kunnen worden.


4. We gaan voor u beleggen

Wij zijn een voorstander van het opnemen van individuele aandelen en obligaties in de beleggingsportefeuille. We spreiden voldoende, maar slaan daarin niet door. Wij proberen ons te onderscheiden door veel te weten van weinig bedrijven. Door deze manier van werken, vindt u doorgaans 15 tot 20 aandelen in de beleggingsportefeuilles. Bij Wilgenhaege durven we keuzes te maken.

beleggen

persoonlijk-contact
5. We houden u op de hoogte en u kunt ons altijd benaderen

Wij vinden persoonlijk contact met u belangrijk. Daarom nemen wij regelmatig contact met u op. Als u vragen heeft, kunt u uw adviseur altijd bereiken.


6. Kijk over onze schouders mee

U heeft 24 uur per dag inzage in uw beleggingsportefeuille. De samenstelling van de portefeuille, de rendementen en de kosten. U kunt alles zien wat u wilt.

beleggingsportefeuille

Kennismaken?

Bel 023-5679900 of stuur een e-mail naar info@wilgenhaege.nl.

Stuur mij uw brochure over vermogensbeheer: klik hier.

 

* De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.