Investment Committee

Het Investment Committee houdt zich bezig met strategische allocatie van beleggingsportefeuilles. Strategische allocatie? Daarmee bedoelen we dat het Investment Committee per beleggingsprofiel een unieke mix maakt van de vermogenscategorieën zakelijke waarden, vastrentende waarden en liquiditeiten. Deze vermogenscategorieën worden verder verdeeld over individuele aandelen en obligaties.

Samenstelling van het Investment Committee van Wilgenhaege:

Jerry Langelaar 
Investment Committee 
Jerry Langelaar is voorzitter van het Investment Committee.
Raymond Schrama 
Investment Committee 
Raymond Schrama werkt sinds april 2006 bij Wilgenhaege als Hoofd Obligaties. Hij is verantwoordelijk voor de selectie van obligaties in de beleggingsportefeuilles en hij heeft zitting in het Investment Committee. Raymond is als bedrijfseconoom afgestudeerd aan de VU. Sinds oktober 2011 is hij CFA Charterholder.
Paul Schep 
Investment Committee 
Paul Schep werkt sinds september 2008 bij Wilgenhaege als Hoofd Aandelen. Daarvoor werkte hij bij PGGM, Fortis en MeesPierson als Manager Equities. Paul is verantwoordelijk voor de aandelenselectie binnen de beleggingsportefeuilles en hij heeft zitting in het Investment Committee. Paul is afgestudeerd als bedrijfseconoom aan de Erasmus Universiteit.